Zodat u weer opgelucht kunt ademhalen

Duikersloot Asbestverwijdering; asbestsanering;

Diensten van Milieudiensten Amstelland B.V.

Zowel voor advies, het inventariseren van asbest als asbestverwijdering gaat u naar Milieudiensten Amstelland B.V. in Uithoorn. Wij staan u bij bij alle problematiek rondom asbest met waardevol advies en doelgerichte daden. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.
 

advies over asbest; asbestspecialist

Asbestverwijdering

Bij het verwijderen van asbest komt heel veel kijken. Zo dient er onder meer een asbestinventarisatie te worden uitgevoerd en een sloopvergunning te worden aangevraagd. We kunnen voor u het gehele traject van asbestverwijdering uit handen nemen. Van a tot z, secuur en conform de afspraken en huidige wetgeving. Laat ons uw asbestproblemen snel en efficiënt de wereld uit helpen. Onze vakbekwame medewerkers zijn volledig gecertificeerd en werken servicegericht.

Maak een afspraak voor asbestverwijdering

advies over asbest; asbestspecialist

Advies

Als veelzijdig asbestadviesbureau in Uithoorn helpen we u van begin tot eind met de aanvraag van vergunningen en staan we u bij in het gehele traject van asbestsanering. Wij bieden deskundig advies over alle asbestverwante kwesties. Daarnaast geven we heldere raad aan iedereen met beperkte kennis over de risico's van asbestbevattende materialen. We adviseren voor grote en kleine projecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Neem contact op voor advies

advies over asbest; asbestspecialist

Asbestinventarisatie

Asbest verwijderen mag alleen met een sloopvergunning van de gemeente. Deze aanvraag dient vergezeld te worden van een asbestinventarisatierapport. Hierin staat vermeld waar het asbest zich bevindt, wat de hoeveelheden zijn, wat voor soort asbest het is en in welke risicoklasse de sanering valt. Wilt u een professioneel rapport laten samenstellen? Dan is Milieudiensten Amstelland B.V. uw partner bij uitstek. Wij adviseren u welk asbestinventarisatiebureau u kunt contacten en vragen voor u de sloopvergunning aan.

Meer weten? Neem contact op