Effectieve verwijdering van asbest in Uithoorn en omstreken

Neem contact op

Het is een gevaarlijke klus om asbesthoudend materiaal te verwijderen of saneren. Bovendien zijn hier veel regels aan verbonden: zo mogen asbestvezels tijdens het verwijderen niet vrijkomen en moet u het op een verantwoorde wijze wegbrengen. Daarom is het altijd verstandig om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor het verwijderen van het asbest. Milieudiensten Amstelland B.V. komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, u te adviseren of direct aan de slag te gaan met het verwijderen van asbest.

Milieudiensten Amstelland B.V. doet meer dan het professioneel verwijderen van asbest

Asbest verwijderen

Er zijn een aantal wettelijke regels waaraan u zich moet houden bij het verwijderen van asbest. Zo moet u:
 • Een asbestinventarisatie laten uitvoeren
 • Een sloopvergunning aanvragen
Wij kunnen het verwijderen van asbest een stuk gemakkelijker voor u maken door het hele traject voor u te verzorgen. Hierbij houden wij ons strikt aan de regels van de wetgeving. Wij blijven met u communiceren zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Laat ons uw asbestproblemen snel en efficiënt de wereld uit helpen. Onze vakbekwame medewerkers zijn volledig gecertificeerd en werken servicegericht.
Maak een afspraak voor asbestverwijdering

Advies over asbest

Weet u niet 100% zeker of uw dak asbest bevat? Of wilt u graag weten hoe u asbest het beste kunt laten verwijderen en wat de kosten hiervan zijn? Dan helpen wij u hier graag verder mee. U kunt altijd bij ons terecht voor advies over:

 • Het aanvragen van vergunningen
 • Het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie
 • De risico’s van asbesthoudend materiaal
 • De procedure van het duurzaam verwijderen van asbest
 • De kosten die hieraan verbonden zijn
Wij bieden deskundig advies over alle asbestverwante kwesties voor grote en kleine projecten en voor zowel particulieren als bedrijven.
Neem contact op voor advies

Asbestinventarisatie

U mag asbest niet (laten) verwijderen zonder een
asbestinventarisatie. Dit is een rapport waarin het volgende vermeld staat:

 • Waar het asbest zich bevindt
 • Om hoeveel asbest het gaat
 • Welke soort asbest het is
 • De risicoklasse van de sanering
Nadat u het rapport heeft ontvangen, mag u een sloopvergunning aanvragen bij de gemeente. Zowel het aanvragen van het rapport als de sloopvergunning regelen wij graag voor u.
Vraag vandaag nog een rapport aan

Wat garandeert Milieudiensten Amstelland B.V. u?

Het verwijderen van asbest neemt de nodige risico’s met zich mee. Aangezien uw gezondheid én die van onze vakmensen onze hoogste prioriteit is, voldoen we altijd aan de wettelijke veiligheidseisen. Voor ieder project, groot en klein, garandeert Milieudiensten Amstelland B.V. u de volgende drie punten:

Veiligheid

We kunnen het niet genoeg benadrukken: zowel uw veiligheid als die van ons team staat bij ons voorop. Het verwijderen van asbest is gevaarlijk,
maar met onze kennis en jarenlange ervaring doen we dit op een verantwoorde, duurzame en snelle wijze.

Professionaliteit

Werken met asbest brengt risico's met zich mee. Ons personeel kan snel en vakkundig op iedere situatie inspelen. Om dit te garanderen, hanteren we strenge eisen voor iedere werknemer die ons team wil versterken. Bovendien blijft ons personeel altijd op de hoogte van de nieuwste materialen en laatste technieken via periodieke bijscholingen.

normec logo

Doelgerichtheid

Iedere situatie met asbest is uniek. Daarom behandelen we ieder project op een individuele manier. Met onze doelgerichte kennis spelen
wij snel in op het asbestprobleem om zo de beste resultaten te behalen. Gun uzelf het beste in asbestverwijdering en neem contact op met Milieudiensten Amstelland. Onze asbestspecialisten staan voor u klaar.